søndag, mai 05, 2019

Metal Søndag 5. mai

Omnivore - Omnivore
Unspeakable Axe Records, 2014

Det er ikke noen mangel på nye band som spiller god gammeldags thrash, men er det en ting vi trenger mer av, så er det death thrash som Omnivore. Italienske Omnivore er tydelig inspirert av de mer brutal bandene fra 80-tallet og hører du mye på thrash og tidlig death metal, så vet du godt hvilken band Omnivore er inspirert av uten at jeg trenger å nevne dem. Det er ingenting originalt på dette selvtitulerte albumet sånn sett, men det er ikke noe problem siden dette er tøft som faen. Alle låtene er smekkfulle av riff og aggressiv thrashtromming. Det er musikk som oser av voldelig energi. Vokalen er en sint og hes roping som er på grenselandet til å være death metal growling. Man kan føle hat og sinne i stemmen og den passer perfekt til den raske og tunge musikken.

Det er som sagt ingenting originalt med musikken, men elsker du thrash med en dose death metal, så har du all grunn til å høre på Omnivore. De er uten tvil et av de tøffeste thrashbandene fra den italienske scenen og dette albumet fortjener oppmerksomhet. Hvis du er som meg og finner originalitet oppskrytt, så er Omnivore absolutt et album verdt å skaffe seg. Jeg sier i alle fall ikke nei takk til en halvtime med tøff og knallhard thrash metal. Digger du death thrash, så digger du Omnivore.

--------------------------------------------------------------------------

Damnation Call er et sveitsisk death metalband som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre dem på deres ReverbNation.

Nå over til metal musikkvideoer.

Thornspawn - Baphobanner (Flag of Horror)

Mount Salem - Lucid

Mortician - Hell on Earth
Fanvideo.

0 Comments: