onsdag, oktober 31, 2012

The 2012 Fashion SWAT Sexy Samhain Showdown

Zackula: Baaaaaaarrfff! I bet you almost forgot we existed! But we do exist and we are proving it with a terrifying tour of titillating togs!

Dr. Thorpenstein: BooOOooOooo! Dare you enter the haunted mansion of Fashion SWAT's Scareoween Ghoultacular? You should have run when you had the chance, dear child... for Zackula and Dr. Thorpenstein's Monster are determined to harm your eyes with the ghastly horrors of the unclad female form!

Zackula: Thwwaaaack! Get a grip on our ghoulish guignol of gynecological get-ups! It's time for Halloween SWAT!

Link

Read More...

søndag, oktober 28, 2012

Metal Søndag 28. oktober

King Diamond - The Eye 
Roadrunner Records, 1990

Det er ikke mange dager til Halloween nå, så det er på tide å ta frem alle King Diamond albumene deres og komme i den rette horrorstemningen. Denne gangen handler albumet om heksebrenning. Historien i lyrikken er kul nok, men det riffene og vokalen som alltid har vært King Diamond sin sterke side. Dette albumet er fylt opp med fantastiske riff og gitarsoloer. Så gode at de slår meg helt ut når jeg hører på dem. Dette er heavy metal perfeksjon. De er like friske og fantastiske ved hver gjennomlytting. Vokalen til King Diamond er også fantastisk. Den creepy bruken av falsett og demoniske stemmer er kanskje litt for sær og ufrivillig komisk for folk som ikke hører på metal. For meg er dette fantastisk å høre på. Flere vokalister burde bare slippe seg løs på denne måten og gå for denne overjordiske stemmebruken.

Det er umulig for meg å ha noen favorittalbum, men dette er et av de som kommer nært. Riffene er bare så fucking geniale. Dessverre markerer The Eye et mørk kapittel i King Diamond sin karriere. Albumet er en av heavy metal sjangerens beste, men det kom ut i en tid hvor interessen for heavy metal var døende. Det solgte ikke så bra når det kom ut, og King Diamond ble sparket ut av Roadrunner Records. De fleste metalheads ser på The Eye som en klassiker i dag, men dessverre var det alt for ignorert da det kom ut.


----------------------------------------------

Skinner er et amerikansk power metal band som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre to låter fra den på deres ReverbNation.


Nå over til metal musikkvideoer.



Read More...

tirsdag, oktober 23, 2012

Don't Blame the Atheists


Read More...

James Randi in Conversation with Jamy Ian Swiss - TAM 2012


Read More...

A Puddle of Water


Read More...

mandag, oktober 22, 2012

Anti-Gay Rant w/Surprise Ending


Read More...

Mr. Deity: Creationism Is So Appropriate For Children


Read More...

Rebutting Brad Harrub: Mutations produce nothing new


Read More...

Global warming has stopped? Again??


Read More...

søndag, oktober 21, 2012

Metal Søndag 21. oktober

Mortician - Domain of Death 
Relapse Records, 2001

Det er nesten poengløst å skrive om flere album av Mortician. Jeg har gjort det i oktober før Halloween noen år nå, så jeg antar det er mer tradisjon. Hvert album av Mortician er mye av det samme. Samples fra skrekkfilmer, trommemaskin i stedet for virkelige trommer, dyp growling, en gitar og bass. Gitaren og bassen flyter sammen til en blytung vegg av ulyd mens trommemaskinen kjører på med blast beats. Det er så dumt og simpelt som det går an å få det. Og det er det som gjør det så genialt. Hver album følger den samme oppskriften, så du vet du får akkurat det du vil få ut av musikken. Den hjernedøde blytunge veggen av lyd og blast beats føles bare så riktig.

Dette albumet er like bra som hvilken som helst av deres utgivelser. Det er lyden av gamle skrekkfilmer og nådeløs death metal og grindcore som er laget for å slå inn hodeskallen din.

-------------------------------------------------

Advent Sorrow er et australsk symfonisk black metal band med 2 demoer/EP-er ute. Dere kan høre den siste EP-en på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.

Gojira - To Sirius

Alejandro Silva Power Cuarteto - ErRock

Illdisposed - Near the Gates

Read More...

onsdag, oktober 17, 2012

inFact: Gluten Free Diets


Read More...

Dawkins & The Sins of WLC


Read More...

The Case Against Miracles


Read More...

tirsdag, oktober 16, 2012

Medieval Warm Period -- fact vs. fiction


Read More...

A receding moon proves a young Earth - debunked (another Golden Crocoduck nominee)


Read More...

Rebutting Brad Harrub: Haeckel's Embryo Fraud


Read More...

The Way of the Mister: Mormonism is Racism


Read More...

søndag, oktober 14, 2012

Metal Søndsg 14. oktober


DevilDoll - The Sacrilege of Fatal Arms

HurdyGurdy Records, 1993

Det er snart Halloween, så da er det fint med skrekkinspirert musikk for å komme i den rette stemningen. Det er mye skrekkinspirert metal der ute. Devil Doll er absolutt skrekkinspirert, men det er lite metal på dette albumet. Det er noen kule tunge gitarpartier, men det er langt i mellom dem. Skal du ha skikkelig metal, så hold deg til det første albumet. The Sacrilege of Fatal Arms er 1 time og 19 minutter med eksperimentell klassisk. Dette albumet har samme lyrikk som Sacrilegium. Men det er et helt nytt album musikalsk selv om det er basert på det forrige. Musikken er ekstremt mørk. Ikke på en dyster måte, men på en episk måte. Mr. Doctor sin stemme og sangteknikk er like creepy og unik som vanlig.

Dette er ikke musikk for alle. Dette er for fans av avantgarde, klassisk, episk og atmosfærisk musikk. Det er ikke for mer utålmodige metalheads som er først og fremst ute etter tunge riff. Da vil man kjede seg i hjel når man hører på dette albumet.

-------------------------------------------

High Priest of Saturn er et norsk doom band som har gitt ut en demo. Dere kan høre hele demoen på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.

Borknagar - Colossus


3d House of Beef - Lowendowski Lean


Trollfest - Essenfest
Fanvideo.

Read More...

onsdag, oktober 10, 2012

Substance Dualism



Read More...

tirsdag, oktober 09, 2012

Actual Satanic Rituals Assembled from Media Reports of the 1980s

A fear of Satanism permeated the media from the early 1980s to the early 1990s. Fueled by a rise in occult-themed rock music and other dark forms of entertainment aimed at teens, this paranoia gripped small town sheriffs and concerned citizens across the United States. For a while it seemed like cults were springing up everywhere. Theories were floated no matter how far-fetched and every body found that was gnawed on by a raccoon was presumed to be part of a ritual praising Satan. The details of elaborate (and usually fake) rituals leaked into the media.

So what were these evil satanic rituals like? It varied wildly, from sex to weird piss videos to burning puppies, anything could be done in praise to Satan.

Link

Read More...

mandag, oktober 08, 2012

Rebutting Brad Harrub: Darwin was a racist


Read More...

The Origins of Satan


Read More...

søndag, oktober 07, 2012

Metal Søndag 7. oktober



De fleste kjente og kjære band har gjerne et album som nesten hele fanbasen hater. I Darkthrone sitt tilfelle er det Goatlord. Goatlord er spilt inn et sted mellom 1991 og 1992 da de fremdeles var et death metalband. Dette er en instrumental rehearsal spilt inn med en kassettspiller, så lydkvaliteten er lav. I 1994 la de vokal over og gav det ut som et album i 1996. Resultatet er sloppy stykke death metal med lo-fi lydkvalitet, mens vokalen er tatt opp med bedre utstyr. Vokalen går over til falsett av og til, og det hele blir bare for sært og rotete for mange metalheads. Men er du som meg, så elsker du alt som er sært og stygt. Goatlord har en virkelig forskudd stemning som man ikke får ut av en normal studioinnspilling. Musikken høres ut som noe fra et annet univers vi bare kan høre gjennom syke okkulte ritualer. Den elendige lydkvaliteten og den rare falsettvokalen er perfekt i mine ører.

Jeg tror de fleste vil hate dette albumet. Teknisk sett er det klassisk Darkthrone, men ikke på den måten fansen ønsker. En grunn til å skaffe seg dette albumet er fordi du vil vite hvilken riff de ville ha brukt på sitt andre album om de holdt seg til death metal i stedet for å skifte stil til black metal. Men jeg tror den beste grunnen er å fordi du vil høre på sur og sær musikk.

-----------------------------------------------------

Red Queen Theory er et amerikansk gothic metal band med en selvfinansiert EP ute. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.




Read More...

fredag, oktober 05, 2012

Society of Amateur Time Travelers Update for 12 September 2012

Hark! Before you is the top secret log of historical changes presided over by the Society of Amateur Time Travelers. We endeavor to protect the timeline from malfeasance and tampering, and strive to witness firsthand the greatest moments in history. Should our observations accidentally alter the flow of time, we work tirelessly to repair the damage.

Society members, please review today's log before departing the present. These changes are critical to your understanding of the past and future.

Link

Read More...

Daily Miracle Tips For A Healthier And Happier You!

Some people say that the guests on my television show are predatory snake oil salesmen, that I abandon my ethics every time I stand before an audience of displaced Oprah fans and shill for pseudoscience while proclaiming that western medicine is outdated and closed-minded. Others have not seen the show.

In every episode, I toss out a few unconventional and seemingly forward-thinking tips. By simply doing these things each and every day I claim that you will live longer and be healthier. These tips usually happen to involve a guest's book or product line, but I assure you that's just a coincidence.

It's simple, really. Just do each of these things today and every day for the rest of your life. Why spend money on doctors and their nefarious schemes to sell prescriptions that you don't really need when you can follow these simple and useful tips while buying the associated products?

Link

Read More...