tirsdag, november 29, 2011

Embryology in the Quran

Read More...

Scientology: James Randi on L. Ron Hubbard

Read More...

Vaccine-Autism Cover-up Exposed!

Read More...

Climategate mark 2 -- the quotes and the context

Read More...

mandag, november 28, 2011

Embryology in Islam with Hamza Tzortzis Part III

Read More...

søndag, november 27, 2011

Metal Søndag 27. november


Accidental Suicide - Deceased
Grind Core Records, 1992

Det er mange obskure death metalklassikere fra førte halvdel av 90-tallet som fans av old school death metal er villig til å gi hva som helst for å få tak. Deceased av Accidental Suicide er en av de klassikerne. Jeg er så heldig at jeg klarte å få tak i en kopi, og den er ikke til salgs. Ikke faen om jeg selger denne uansett hvor mye jeg måtte trengte penger. Dette er virkelig groteske saker. Ikke noe blast beatmissbruk eller overdreven gurglevokal. Bare ren ondskapsfull og direkte syk death metal. Det et blast beats, men det er langt mellom hver gang de dukker opp. Trommisen er mer opptatt av å faktisk spille trommene fremfor å prøve å treffe skarp og stortromma så fort som mulig. Riffene er virkelig syke og har genuin følelse av brutalitet som moderne band ofte mangler. Man kan faktisk bli kvalm av å høre på dem siden de virkelig gir følelsen av noen som blir drept. De går ofte inn i mer sakte atmosfæriske partier som kveler deg. Riffene og trommingen er en perfekt dose av både mørk atmosfære og partier du kan headbange til. Vokalen er old school death metal growl og skrik. Den er demonsk og jævlig slik death metalvokal skal være, men man kan høre ordene hvis man følger godt med.

Dette er soundtracken til når du voldtar, torturer, dreper og så voldtar noen igjen. Det er også veldig fint å høre på dette albumet mens du onanerer til bilder av maltrakterte lik. Bare husk å he en bøtte klar til å spy i hvis musikken blir for påtrengende. Hvis du er en seriøs death metalfan, så må du forsøke å spore opp dette albumet. Nedlasting er ok hvis du ikke klarer å få tak i en kopi, men gjør i det minste noen forsøk på å skaffe deg en kopi først. Helst på vinyl om du er virkelig old school. Uansett hvordan du skaffer deg dette albumet, så må du oppleve å sitte oppe en natt og føle lyden trenge seg inn og vekke opp syke tanker du kanskje ikke viste at du var i stand til å tenke.

---------------------------------------------

Denyall er et finsk gothic metal band med to demoer ute. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Skeletonwitch - Bringers of Death

Mosfet - Sickness of Memory

Isten Háta Mögött - Jósolni Bélből

Read More...

lørdag, november 26, 2011

The Pale Blue Dot - A Tribute to Carl Sagan

Read More...

Infinite Minute #7: M104, The Sombrero Galaxy Contains the Largest, Closest Black Hole

Read More...

onsdag, november 23, 2011

William Hay - This is the truth UNCUT (What scientists really think of the Quran)

Read More...

inFact: Environmental Toxins

Read More...

James Randi in Sydney 2000

Read More...

mandag, november 21, 2011

Another 10 quirky science stunts

Read More...

Islam, Embryology and Hamza Tzortzis

Read More...

The Randi Show - Cold Fusion and Carl Sagan

Read More...

søndag, november 20, 2011

Metal Søndag 20. november


Acid Bath - Paegan Terrorism Tactics
Rotten Records, 1996

Etter å ha gitt ut en av sludge doomsjangerens største klassikere i 1994, så klarte de å kvise ut enda en klassiker før de splittet opp. Paegan Terrorism Tactics er ganske lik debuten, men med tanke på hvor bra det albumet var, så er ikke det en dårlig ting på noen som helst måte. Det er rå og blytung doom mikset med hint av hardcore punk. Det er med andre ord rettfrem sludge metal, men den har den unike Acid Bath sounden som gjorde at de skilte seg ut. Det er noe av musikken og stemningen som minner litt om grunge rock, men ikke på en dårlig måte. Selv om du skulle være typen som hater alt som minner om Nirvana, så er det tvilsomt at du kommer til å misslike dette så lenge du elsker tung og seig metal. I det store og det hele er dette mer et rettfrem doomalbum enn debuten. Det er et bedre gjennomført album tvers igjennom, så selv om jeg savner litt av det ultragressive og angstfylte sludge metalangrepet til debuten, så flyter de tunge riffene på Paegan Terrorism Tactics så fint at alt annet bare forvinner helt.

Paegan Terrorism Tactics er en perfekt balanse mellom tunge riff og atmosfære. Atmosfæren er ikke like kvelende og negativ som på det første albumet, men en litt mer deilig melankolsk sjø du frivillig drukner i. Det er noen mer rene sludge låter som stinker av heroinmissbruk og dødsangst slik man forventer fra Acid Bath, så ikke forvent et rolig stoner doom album bare fordi de gikk mer i den retningen. Det er død, angst og ubehag hele veien. Ikke utsett å skaffe deg dette albumet hvis du elsker doom.

------------------------------------------

Musspellheim er et viking metal band fra Uruguay av alle steder. De har gitt ut en demo som kan høres på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Hellion - Screams in the Night

Lucifugum - Sociopath: Philosophy Cynicism

Obituary - Slowly We Rot

Read More...

onsdag, november 16, 2011

Society of Amateur Time Travelers Historical Updates for 16 November

Hark! We are the Society of Amateur Time Travelers. Our mission is to study the past and future firsthand, to watch the great events of time as they unfold before our eyes. We strive not only to observe history in the making, but to right any wrongs that transcend the boundaries of time, and of course those perpetrated by nefarious rival time travelers. Should a Society member alter history, we will fix that alteration for the good of humanity.

We keep extensive records of alterations to the timeline as they occur. Society members are advised to check this log upon return from past or future, and certainly before departing the present.

Link

Read More...

tirsdag, november 15, 2011

Setting fire to creationist strawmen

Read More...

mandag, november 14, 2011

Michael Monroe - Trick of the Wrist

Read More...

Christopher Hitchens debates Barry Brummett















Read More...

søndag, november 13, 2011

Metal Søndag 13. november


Windir - Likferd
Head Not Found, 2003

Likferd er det siste Windir albumet Valfar gav ut før han døde. Et ganske passende navn og at det er det mørkeste albumet de laget. Alle albumene deres var fylt med melodiøse riff og keyboards, mens her er det mer rettfrem black metal. Det er fortsatt deres unike majestetiske stil, bare mørkere og tyngre. Derfor er dette deres beste i min mening. De majestetiske melodiene er der fremdeles og de indre bildene av norsk natur dukker fremdeles opp i hodet mitt når jeg hører på dette, så de har ikke tapt noe. Dette er skikkelig viking metal hele veien, bare mer rettet imot seriøse black metalfans. Keyboardbruken deres har alltid vært smakfull og effektiv, og her bygger de virkelig opp atmosfæren enten man legger merke til at de er der eller ikke. Sammen med den varierte og intense riffingen, så er det ikke et eneste kjedelig øyeblikk på hele albumet.

Det er synd at dette var det siste albumet deres, men så gikk de i det minste ut med å gi ut en klassiker. Men nå som jeg er ferdig med å skrive om alle albumene deres, så kan jeg endelig begynne å skrive om bandene som dukket opp i kjølvannet etter Windir. Selv om Windir er det klassiske bandet, så er jeg nesten større fan av det som kom etterpå.

---------------------------------------------

Chromatic Dark er et finsk melodiøst death metal band med fire demoer/EP-er ute. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Meshuggah - Bleed

Hallows Eve - Plunging to Megadeath

Dark Angel - Merciless Death

Read More...

lørdag, november 12, 2011

The Parable of the Dead Father's Letter

Read More...

A Letter to Allah

Read More...

onsdag, november 09, 2011

Carl Sagan's "Does Truth Matter"

Read More...

Islamic Rituals, Women and the 21st century

Read More...

An icy Titanic encounter

Read More...

Pale Blue Dot: YouTube's Atheists Remember Carl Sagan

Read More...

mandag, november 07, 2011

Science, God and DawahFilms

Read More...

Morality 3: Of objectivity and oughtness

Read More...

søndag, november 06, 2011

Metal Søndag 6. november


Rush - 2112
Mercury Records, 1976

Når det er snakk om progressiv metal fra 70-tallet, så er det egentlig kun Rush man kan snakke om. Det er ingen tvil at de er et prog rockband, men det er heller ingen tvil om at de hadde noen skikkelige solide metal låter lenge før sjangeren tok form. Jeg har skrevet om dem flere ganger før. Både som et metalband og som et prog rockband. 2112 er albumet de slo gjennom med. Det starter med 20 minutter lange tittelsporet. Det første som treffer deg er noen skikkelige episke riff som uten tvil kan kalles heavy metal. Og riffene fortsetter å være episke og heavy gjennom hele låten, med en rekke softere og akustiske deler her og der. Det er både et prog rock og progressiv metal mesterverk. Resten av albumet er kortere, men flotte låter som går under 70-talls hard rock, med små hint av tidlig metal. Det som imponerer meg mest er hvor utrolig bra gjennomført alt er. Geddy Lee er en god bassist og en fantastisk vokalist, Alex Lifeson er en tidenes mest undervurderte gitarister og Neil Peart er uten tvil en av musikkhistoriens beste trommiser. Det er den mest solide trioen jeg vet om uansett sjanger og de har klart å holde sammen alle disse årene. Jeg vet ikke om noen band som hold seg både sammen og så bra etter så mange år som dem.

Ikke forvent er 100 % metal album fra Rush. Metal hadde ikke blitt en sjanger enda. Det du burde forvente er et fantastisk heavy prog rock album som akkurat har den rette dosen av de rette riffene til at det må plasseres inn heavy metalsjangerens grunnmur. Selv om du er typen som ikke er fan av prog eller bryr deg om hvor flinke noen er til å spille instrumentene sine, så er du dømt til å elske Rush.

----------------------------------------------------

Putrefied Beauty et italiensk death metal band med to demoer utgitt. Er du ute etter hot sexy death metal, så sjekk dem ut på deres Myspace.

The Untouchables Hard Rock Club en konsert for redde klubben fra å gå konkurs. Jeg tviler på at noen som var der noen gang leser dette, men jeg takker alle som var der for å støtte klubben. Klubben er den eneste grunnen til at jeg gidder å bo her på Jevnaker.

Nå over til metal musikkvideoer.

Satyricon - Dark Medieval Times

The Morning After - Sometime After Dark

Sunn O))) - Hunting & Gathering (Cydonia)

Read More...

lørdag, november 05, 2011

Speculum.

Read More...

The Last Vegas - The Other Side

Read More...

onsdag, november 02, 2011

What is Religion?

Read More...

tirsdag, november 01, 2011

The 2011 Fashion SWAT Hell-of-ween Scaretober Movie Monster Maelstrom

Do you remember what it was like to die? How could you, because you've been a ghost for so long muhahahaha! You probably forgot! Now it's time to remember and die all over again! Come one, come all, goblins, boogeymen, ghosts, ghouls and goofs to this season's annual reunion of Count Zackula and Dr. Thorpenstein. No costumed tots or be-togged dogs to spoil the fun, just a bunch of movie monsters we found fiendishly frightmarish!

Dr. Thorpenstein: BooOOoOooo, my ghostly babies! The night of witches and demons and far-away animal noises approaches-- can you handle the bone-chilling fright of a FASHION SWAT HALLOWEEN MONSTER MASH?

Zackula: Imagine your mother about to be crushed by the jaws of a sea beast and just in time you pull her to safety only to find...your mother is a wolf and she has your face! Just one of many shocking scenarios that could play out to a bloody conclusion tonight, if you foolishly turn your back on a drug.

Dr. Thorpenstein: Count Zackula has prepared a mortifying menagerie of malevolent mutilators for our grim delight... as long as we don't DIE of SCARINESS before the night's end!

Link

Read More...